Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021
select
Αρχική Η Δράση Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Περιβάλλον Ομάδα λόγου & Τέχνης
Θεατρική Ομάδα Εκδηλώσεις - Εκδρομές Πρακτικά Δ.Σ Επικοινωνία
Στο 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας    -    Βασικά την πίτα μας κόβουμε!!!!    -    Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ!!!!!    -    Μονοήμερη Εκδρομή στα Τρίκαλα    -    «ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΔΥΣΕ;....»    -    "ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ"    -    Β΄ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ    -    7ο Φεστιβάλ «Νεολαία εν Δράσει»,    -    Η΄ Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός    -    Συγκρότηση σε σώμα - Κάλεσμα αναπληρωματικών συμβούλων
Μονοήμερη Εκδρομή στα Τρίκαλα
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Πρώτη δημοσίευση: 28/11/2019 | 12:00 πμ
Τελευταία ενημέρωση: 15/1/2020 | 12:18 πμ
Αναγνώσεις: 821
Προτείνετέ το

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η “Δράση” την Κυριακή 15/12/2019 διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στον  πιο  in  προορισμό των γιορτών των  Χριστουγέννων στο ‘Μύλο των Ξωτικών’ στα πανέμορφα Τρίκαλα.

Πρόγραμμα εκδρομής:

Αναχώρηση 7,00 το πρωί από τη Eurobank λεωφόρο Γαλατσίου και Βέικου και άφιξη στα Τρίκαλα γύρω στις 11,00, με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα. Φτάνοντας στα Τρίκαλα, επίσκεψη στο Κουρσούμ  τζαμί, το δίδυμο Οθωμανικό λουτρό,  μουσείο Τσιτσάνη,  (είσοδος δωρεάν ) και γύρω στις 12,30 θα επισκεφθούμε το Μύλο των Ξωτικών. (Είσοδος δωρεάν).

 Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο  μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στο Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Αναχώρηση από το μύλο 14,30 για να  επισκεφθούμε τα παλιά Τρίκαλα,  το επονομαζόμενο Βαρούσι,  με τα παραδοσιακά σπίτια και το μεσαιωνικό κάστρο και κατόπιν θα γευματίσουμε σε παραδοσιακή ταβέρνα.

Το απόγευμα βόλτα στη καταστολισμένη πόλη των Τρικάλων  με  τις όμορφες γέφυρες του ποταμού Ληθαίου  και τα φωτισμένα σιντριβάνια. Αναχώρηση από Τρίκαλα  περίπου 17,30 και άφιξη στο Γαλάτσι  22,00  η ώρα  με ενδιάμεσες στάσεις.

Κόστος εκδρομής 20 €.  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10/12

Πληροφορίες, κρατήσεις Κα Μαλανδράκη   τηλ.6946179195

                                              Ηλ. Ανδριόπουλος τηλ. 6946388622




Κατηγορία: Εκδηλώσεις - Εκδρομές     

Ακολουθήστε μας
Search ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Powered by sunTech s.a.