Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021
select
Αρχική Η Δράση Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Περιβάλλον Ομάδα λόγου & Τέχνης
Θεατρική Ομάδα Εκδηλώσεις - Εκδρομές Πρακτικά Δ.Σ Επικοινωνία
Στο 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας    -    Βασικά την πίτα μας κόβουμε!!!!    -    Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ!!!!!    -    Μονοήμερη Εκδρομή στα Τρίκαλα    -    «ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΔΥΣΕ;....»    -    "ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ"    -    Β΄ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ    -    7ο Φεστιβάλ «Νεολαία εν Δράσει»,    -    Η΄ Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός    -    Συγκρότηση σε σώμα - Κάλεσμα αναπληρωματικών συμβούλων
ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ( Ο.Ε.Π.)
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Πρώτη δημοσίευση: 4/6/2017 | 8:00 μμ
Τελευταία ενημέρωση: 4/6/2017 | 8:48 μμ
Αναγνώσεις: 1368
Προτείνετέ το

where can i buy naltrexone online

buy low dose naltrexone blog.e-lecta.com naltrexone where to buy

amoxicillin without insurance

amoxicillin prescription no insurance

buy abortion pill espana

buy abortion pill espana read here

zoloft

zoloft wonderlandmakeups.pl

acticin

acticin diocesedeilheus.com

naltrexone buy

buy naltrexone online go

how to buy naltrexone

where can i buy low dose naltrexone

mixing viagra and weed

mixing melatonin and weed sharpfellows.com

suboxone naloxone and naltrexone

difference between naltrexone and naloxone read here

loette precio chile

loette precio sin receta saveapanda.com

buy abortion pill online usa

can i buy the abortion pill over the counter

sertraline and alcohol blackouts

sertraline and alcohol use patemery.azurewebsites.net

  Εισήγηση προέδρου στο Δ.Σ. της 31.05.2017     

 

                     ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ( Ο.Ε.Π.)

 

Γενικά:

            Ένα πολυάριθμο Δ.Σ.,όπως αυτό της ΔΡΑΣΗΣ , για να λειτουργήσει αποτελεσματικά έχει ανάγκη κανόνων αποδεκτών απ όλους και σχέση αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ των μελών του. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν μπορεί να διεξάγεται με ταυτόχρονες επί μερους συζητήσεις των μελών του.  Η ανάγκη να συμμετέχουν έγκαιρα  όλα τα μέλη του στις συνεδριάσεις του είναι προφανής. Μόνο έτσι εξασφαλίζεται, χωρίς κενά, η  πλήρης ενημέρωση, που με τη σειρά της, διαχέεται στα μέλη μας και στην κοινωνία. Για την όσο το δυνατόν  πληρέστερη λειτουργία του Δ.Σ.,ορισμένα μέλη που αδυνατούν να προσέρχονται σε συνεδριάσεις του Δ.Σ.,καλούνται να βρίσκουν τον τρόπο υπέρβασης αυτής της αδυναμίας, μία φορά τον μήνα, προκειμένου να πετυχαίνουμε συνεδριάσεις με πλήρη σύνθεση

            Στη ΔΡΑΣΗ  ,λόγω του μεγάλου αριθμού των Δ/κών Συμβούλων ( τακτικοί – αναπληρωματικοί ), από το πρώτο χρόνο της λειτουργίας της ,δημιουργήθηκαν , αντικειμενικά , οι πρώτες `` ομάδες ενδιαφέροντος – προσφοράς ``  που αρκετοί τις ονομάζουν  `` επιτροπές ``.    
     

 Άμεσα δημιουργήθηκαν τρεις ομάδες :  

 Θεατρική ομάδα , Ομάδα λόγου και τέχνης  και Χορωδία.

Η χορωδία δεν ευδοκίμησε. Αντίθετα οι άλλες δύο θέριεψαν.                                                                                   Φυσικό ήταν οι δύο αυτές ομάδες  όπως κι αργότερα η Οικολογική (Μπακάλης,Μπουλούτης), να λειτουργήσουν σε καθεστώς αυτονομίας, με την  απαραίτητη ενημέρωση του προεδρείου.                                     Αυτός ο τρόπος λειτουργίας  ουσιαστικά επιβλήθηκε από την ίδια την πραγματικότητα. Ενισχύθηκε όμως, από το προεδρείο, παρά τις φωνές που επέμεναν να έχει το Δ.Σ τον έλεγχο του έργου τους, κυρίως πολιτιστικού ( επιλογή έργων κ.λ.π ).                                                                                                                                                          Το ίδιο μοντέλο λειτουργίας επικράτησε για χρόνια ,ακόμη κι όταν αναπτύχθηκαν κι άλλες ομάδες ενδιαφέροντος – προσφοράς, όπως   `` Νεολαία εν δράσει `` , " Λογοτεχνικός διαγωνισμός",  " Γιορτή στα υιοθετημένα ``. Κατ' ανάλογο τρόπο λειτουργούσαν, ακόμη κι όταν δεν υπήρχαν συγκροτημένες Ο.Ε.Π., κι άλλες δράσεις του φορέα , όπως ο ετήσιος χορός, η πραγματοποίηση εκδρομής, κ.λ.π.                                                 Για την  πραγματοποίηση εκδρομής π.χ. έρχοταν πρόταση, στήνονταν  ομάδα  που με έγκριση του Δ.Σ. αντλούσε πληροφορίες από ταξιδιωτικά γραφεία, ( τιμές,δρομολόγιο  κ.λ.π.) και υπέβαλλε την τελική πρόταση στο Δ.Σ., για να ακολουθήσει η ζύμωση της συμμετοχής, λιγότερο στην συνεδρίαση του οργάνου, αλλά κυρίως, εξω απ αυτό. Έτσι, εκτός από απεραντολογία, αποφεύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις , γιατί πράγματι είναι  άκομψο, αν όχι σκληρό, να συζητιέται εν εκτάσει μέσα στο Δ.Σ. π.χ. μία εκδρομή εξωτερικού  κόστους 500 – 600 ευρώ,  όταν ορισμένα παρευρισκόμενα μέλη του Δ.Σ. δεν διαθέτουν στοιχειώδεις πόρους διαβίωσης. Τίποτα δεν πρέπει να αποτρέπει την πραγματοποίηση περισσότερο ή λιγότερο δαπανηρών εκδρομών. Δεν χρειάζεται όμως εκτεταμένη κουβέντα στα Δ.Σ. Μιάς και μιλάμε για εκδρομές,ίσως, θα πρέπει να αποφασιστεί τα 2 περίπου  free κάθε εκδρομής να διατίθενται, χωρίς πολλές κουβέντες, στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και σε εκτός Δ.Σ.μέλη μας  που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

            Οι ομάδες ενδιαφέροντος προσφοράς έχουν  να επιτελέσουν έναν ακόμη σκοπό: Να δώσουν σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.την δυνατότητα να εκφραστούν, να  αποκτήσουν λόγο, να μπουν στην ενεργό δράση της ΔΡΑΣΗΣ, να βάλλουν τη ΔΡΑΣΗ στα ενδιαφέροντά τους. Ασφαλώς και δεν αισθάνονται άριστα τα μέλη του Δ.Σ. που προσέχονται στις συνεδριάσεις του, ακούνε, παρακολουθούν  και αποχωρούν χωρίς να μιλήσουν, χωρίς να εν εργήσουν…. 

            Και βέβαια θα αντιταχθεί : Ποιός τους εμποδίζει;                                                                      
  Πιστεύω ότι όλα τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ, έχουν άποψη σε θέματα που τους ενδιαφέρουν που, όμως, δεν μπαίνουν στη συζήτηση, όχι μόνον γιατί ο χρόνος δεν επαρκεί, ή  ο άναρχος τρόπος της συνεδρίασης ( όχι σπάνια )  δεν αφήνει περιθώριο.   Με την  επανασυγκρότηση `` ομάδων ενδιαφέροντος – προσφοράς `` επιχειρούμε, πέραν άλλων,  την δημιουργία των προυποθέσεων  για να αποκτήσουν φωνή οι `` σιωπηλοί.``            Τέλος, είναι κατανοητό, ότι με τις `` ομάδες `` πετυχαίνουμε την  αποκεντρωμένη προς τα έξω, ( όταν απαιτείται) έκφραση του φορέα, που γενικά εκφράζεται από  το προεδρείο.

 

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Λειτουργεί επί 15/ετία με ιδιαίτερη επιτυχία .Έχει αποκτήσει αξιοπρόσεκτη εσωτερική συνοχή,έχει αποκτήσει `` δικό `` της κοινό και έχει συμβάλλει σημαντικά στην εκτόξευση του κύρους της ΔΡΑΣΗΣ .Δεν είναι όλα τα μέλη της ,μέλη της ΔΡΑΣΗΣ. Σκόπιμη κρίνεται η  δημιουργία ``συνδέσμου`` μεταξύ Δ.Σ. και Θ.Ο.

ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ : Αποτελεί τον τακτικότερο πολιτιστικό ιμάντα σύνδεσης – επαφής με τα μέλη μας και την κοινωνία. Στη συνεχή αναζήτηση τρόπου και μεθόδου έκφρασης ,  σκόπιμο θα ήταν να αναζητήσει και να καλλιεργήσει  σχέση γνωριμίας και συνεργασίας με ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης της περιοχής μας.

ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ :                                                                                        Σε όλες τις πτυχές της δράσης του φορέα μας  ,προβάλλουμε την άμιλα,,τον συναγωνισμό,την αλληλεγγύη,την συμμετοχή,την συλλογικότητα  και το συλλογικό ήθος,στοιχεία  που δεν συμβιβάζονται με υπερτροφικά  εγώ. Τούτο  ανεξάρτητα του βαθμού πρασφοράς του καθενός ,που  βέβαια δεν περνάει απαρατήρητος.                                                                                                                                                         Στις σχέσεις του με την νεότητα, ο φορέας μας οφείλει να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αλλά και προνοητικός. Μεσα από την  `` νεολαία εν δράσει `` και τον `` λογοτεχνικό διαγωνισμό ``, πρώτιστος στόχος δεν είναι οι αριστότεροι ,δεν κυνηγάμε ταλέντα ( αυτό κάνουν οι τηλεοράσεις ). Απευθυνόμαστε σε όλους ανεξαίρετα τους μαθητές, καλώντας τους να αποφασίσουν,να  εκφραστούν ,να νοιώσουν την ευθύνη της δημόσιας έκθεσης του έργου τους  στα πλαίσια του `` Ανοιχτού σχολείου στην κοινωνία `` . Στη διαδικασία αυτή, η ΔΡΑΣΗ, δεν πρέπει να αρκείται σε μία `` γενική ``,χωρίς αύριο, εκδήλωση - συνάντηση με τον μαθητή,τον καθηγητή,τον Διευθυντή,τον γονιό . Οφείλει να επενδύει και να αναζητά τρόπους΄αξιοποίησης  του κλίματος και συνέχισης της πρώτης  σχέσης  που   μέχρι τώρα , παραμένει πρώτη,δηλαδή χάνεται. Η έγκαιρη συγκρότηση επιτροπής κρίνεται αναγκαία . Αναγκαία , επίσης, κρίνεται  συνάντηση με το Δ.Σ. της Γ.ΕΛΜΕ για την συνδιοργάνωση των εκδηλώσεων.Μέσα από την συνεργασία αυτή θα εξασφαλισθεί η συγκρότηση αξιόπιστης κριτικής επιτροπής από καθηγητές – πνευματικούς ανθρώπους των σχολείων και πνευματικών ανθρώπων της περιοχής ( κυρίως ),αλλά  και εκτός  της περιοχής μας. Τη συνάντηση και συνεννόηση με την Γ΄ΕΛΜΕ θα προκαλέσει το προεδρείο μετά το καλοκαίρι. Αυτονόητο ότι τον συντονισμό της όλης διαδικασίας και οπωσδήποτε των εκδηλώσεων θα έχει  η Μάχη Κοκκίνου.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Εδώ έχουμε την απόδειξη ότι δεν είναι όλα αντικείμενο σχεδιασμού. Γύρω από έναν  ουσιαστικά άνθρωπο (στην αρχή) τον Στέλιο Μπακάλη, που ακολούθησε  την οικολογική τάση του , έχει δημιουργηθεί η περιοχή `` τα υιοθετημένα της ΔΡΑΣΗΣ``που απολαμβάνει του σεβασμού,της αναφοράς,της γενικής αναγνώρισης .Οι άνθρωποι μπορούν να ενεργούν συλλογικά  αλλά και να αυτενεργούν.     Δεν είναι τυχαίο ότι η ΔΡΑΣΗ καλείται από τους Δήμους και τον  ΣΠΑΤ ως συνδιοργανωτής των αναδασώσεων. Ούτε ότι ο φορέας μας, αδιάλειπτα, προβάλλεται από το 2ο ΕΠΑΛ ,μαζί με τον Δήμο και την ορνιθολογική εταιρεία,στους  διαγωνισμούς κατασκευής ξύλινης φωλιάς .  Έχουμε ήδη κάνει πρόταση,από του βήματος, στο `` ΚΑΜΙΝΙ ``στις 26/5/17,  για μεταφορά μέρους της εκδήλωσης  στα ` υιοθετημένα μας `` ,ακόμη και ι σύνδεσης της τοποθέτησης των φωλιών από το  σχολείο,  με την κλασσική γιορτή μου πραγματοποιούμε στην περιοχή.

ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ :    Η ομάδα μαραμένει ανενεργός . Όμως η ΔΡΑΣΗ χρειάζεται την ομάδα ,όχι τόσο για την παραγωγή εργου αλληλεγγύης , όσο για την στήριξη – συμμετοχή σε σχετικές πρωτοβουλίες που αναπτύσονται,πάντοτε  σύμφωνα με το διακριτό κοινωνικό πρόσημο του φορέα μας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανάλογα προσδιορίζεται ο προσανατολισμός των λοιπών  Ο.Ε.Π. 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

            Σήμερα επιχειρούμε την επανασύσταση αδρανών , τον προσδιορισμό του περιεχομένου τους  και την δημιουργία νέων. Οι ομάδες είναι ανοιχτές. Στελεχώνονται από μέλη του Δ.Σ., από απλά μέλη του φορέα , αλλά και πολίτες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και σέβονται το καταστατικό του φορέα και τις αποφάσεις του Δ.Σ..                                                                                                                                                                                      Οι ομάδες λειτουργούν – συνεδριάζουν ανεξάρτητα από το Δ.Σ. Όταν κρίνουν  ότι απαιτείται απόφαση του Δ.Σ. υποβάλλουν εισήγηση , σε συνεννόηση με το προεδρείο. Οπωσδήποτε, όλες οι προς τα έξω εκφράσεις της ΔΡΑΣΗΣ, είναι συλλογικές ( Ο.Ε.Π ) και ουδέποτε ατομικές.

Α. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Β. ΛΟΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ

Γ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Δ. ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Ε. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΤ. ΧΟΡΩΔΙΑΣ ( υπό σύσταση )

Ζ. ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

H. ΕΚΔΡΟΜΩΝ – ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΩΝ

Θ. ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΛΥΣΕΩΝ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ Έ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Ι. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΙΑ.. ΕΠΑΦΩΝ – ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΙΒ. ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΙΓ. ΔΙΑΦΟΡΕΣ ,ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΙΔ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ
Κατηγορία: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου     

Αρθρογράφος
Δράση
Σχετικά Άρθρα:
bullet«ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΔΥΣΕ;....»
bullet7ο Φεστιβάλ «Νεολαία εν Δράσει»,
bulletΣυγκρότηση σε σώμα - Κάλεσμα αναπληρωματικών συμβούλων
bulletΘα μεταλάβω με νερό θαλασσινό...
bulletΕκλογές στη Δράση
bulletΚοπή Πίτας 2019
bulletΓιορτινές Ευχές
bulletΠρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικη επετειακή Συναυλία
bulletΠρόσκληση σε Μουσικό Οδοιπορικό
bulletΚυριακάτικος Περίπατος στη Χαλκίδα
bulletΦθινοπωρινή βόλτα στα " υιοθετημένα " μας ...
bulletΗ θεατρική μας ομάδα αναζητά ηθοποιούς ...
bulletΗ Ελληνική Κωμωδία στον Kινηματογράφο
bulletΚυριακάτικος Περίπατος Δραπετσώνα - Κερατσίνι
bulletΕνίσχυση στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές
bulletΔελτίο τύπου Ιουλίου 2018
bulletΠρόσκληση σε εκδήλωση-συναυλία
bulletΛυσιστράτη του Αριστοφάνη από τη θεατρική μας ομάδα
bulletΑλληλεγγύη σε πολίτες που έχουν ανάγκη - Έκθεση εικαστικών τεχνών και συναυλία
bulletΜουσικό Οδοιπορικό
bulletΑνακοίνωση - Πρόσκληση
bulletΕυχές Πασχαλινές
bulletΟι Μάγισσες του Σάλεμ
bulletΤσικνοπέμπτη με τη Δράση
bulletΚοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
bulletΔελτίο Τύπου
bulletΔελτίο Τύπου
bulletΔελτίο Τύπου
bulletΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ προς Γ' ΕΛΜΕ
bulletΠρος Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γαλατσίου
bulletΚαταγγελία - Διαμαρτυρία
bulletΔελτίο Τύπου και Επιστολή προς τη Γ' ΕΛΜΕ
bullet20ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά
bulletΈλα κι Εσύ με τη ΔΡΑΣΗ στα Υιοθετημένα
bulletΕπίσκεψη στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
bulletΣυνάντηση της ΔΡΑΣΗΣ με τη Διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
bullet«ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝ…ΔΡΑΣΕΙ»
bullet6ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
bulletΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
bulletΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017
bulletΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ
bulletΘεατρική παράσταση ΒΕΓΓΕΡΑ - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ
bulletΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ "ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ" ΜΑΣ
bulletΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
bulletΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ "ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ" ΜΑΣ
bulletΕ' ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
bullet4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝ ...ΔΡΑΣΕΙ
bulletΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΧΕΣΜΟ
bulletΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ
bulletΔιασκέδαση με άρωμα αλληλεγγύης
bulletΗ Δράση στα υιοθετημένα Δέντρα
bulletΕκδηλώσεις στο "Καμίνι" Γαλατσίου
bulletΗ θεατρική ομάδα ταξιδεύει
bulletΕκλογές 2013
bulletΘεατρική Παράσταση 2013
bulletΙΔΡΥΣΗ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ακολουθήστε μας
Search ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Powered by sunTech s.a.